TÁVKONZULTÁCIÓS RENDELÉSI IDŐ

SZERDA

08:00 - 13:00

Távkonzultációban (telefonon) történő rendelés ideje is 30 perc, és az ára szintén egyezik a személyes konzultáció összegével. Minden befizetett összegről számlát állítok ki, melyet az időpontfoglalás során megadott e-mail címre küldök meg. 

A távkonzultációra történő jelentkezést megteheti e-mailben (info@ebetegbar.hu), de bejelentkezhet telefonon is. Miután bejelentkezett keresni fogjuk a telefonos konzultáció előtti további teendők (utalás és leletek megküldése) kapcsán.


A telemedicina olyan egészségügyi szolgáltatás, amelynek során az ellátott és az ellátó közvetlenül nem találkozik, a kapcsolat valamilyen távoli adatátviteli rendszeren keresztül jön létre. A 2020 tavaszán megjelent a telemedicina szabályozását érintő 33/2020. (IX.16.) EMMI rendelet alapján a hagyományos személyes találkozás mellett lehetőség van - az egészségügyi adatok megfelelő védelme mellett - valamely infokommunikációs eszköz alkalmazásával az egészségügyi ellátásra a diagnózis/terápiás javaslat felállításához, tanácsadáshoz/konzultációhoz, gyógyszerfelíráshoz, stb...