TÁVKONZULTÁCIÓS RENDELÉSI IDŐ

SZERDA

08:00 - 13:00

Távkonzultációban (telefonon) történő rendelés ideje is 30 perc, és az árai is megegyeznek a személyes konzultáció összegével. Minden befizetett összegről számlát állítok ki, melyet az időpontfoglalás során megadott e-mail címre küldök meg. 

A távkonzultációra történő jelentkezést megteheti online, de bejelentkezhet telefonon is. Amennyiben online foglal időpontot, a megjegyzés rovatba kérem írja be azt, hogy távkonzultációra jelentkezik és adja meg a lakcímét is (számla kiállításához szükséges). 

Miután bejelentkezett keresni fogjuk a telefonos konzultáció előtti további teendők (utalás és leletek megküldése) kapcsán.A telemedicina olyan egészségügyi szolgáltatás, amelynek során az ellátott és az ellátó közvetlenül nem találkozik, a kapcsolat valamilyen távoli adatátviteli rendszeren keresztül jön létre. A 2020 tavaszán megjelent a telemedicina szabályozását érintő 33/2020. (IX.16.) EMMI rendelet alapján a hagyományos személyes találkozás mellett lehetőség van - az egészségügyi adatok megfelelő védelme mellett - valamely infokommunikációs eszköz alkalmazásával az egészségügyi ellátásra a diagnózis/terápiás javaslat felállításához, tanácsadáshoz/konzultációhoz, gyógyszerfelíráshoz, stb...