Egyedülálló rendelés: e-Beteg Bár. Elérhető a weboldal

2023.05.23

Az e-Beteg Bár egyedülálló innováció. Új típusú szakrendelés: e-betegeknek. Betegeknek, beteg hozzátartozójukra odafigyelőknek és egészségük megőrzésén dolgozóknak szól: orvosi rendelés, okosambulancia, közösségi tér, tudásközpont, egészségügyi szolgáltatás és jótékonyság. Mindez egyben és ezek mindegyike az e-beteg hozzáállás támogatásával, megtanításával a valódi e-egészségügyet kívánja megteremteni.

Mert hiába a hosszú keresés után kiválasztott drága okosóra, ha az nem szolgáltat megbízható (valid) adatokat. De hiába a tudománnyal igazoltan jól működő okosóra, ha azt rosszul használják. És hiába a megfelelő okosórát kiválóan használó beteg, ha a kapott pulzus-számot nem tudja senkinek elküldeni véleményezésre... Az e-Beteg Bár azért nyitott meg, hogy ezekben is segítsen.

Az e-beteg nem autodidakta elemzője a saját egészségének. Nem az, aki mindent elhisz dr. ChatGPT, vagy dr. Google tanácsaiból. Az igazi e-beteg tudományosan igazolt okos egészségügyi eszközökből, illetve applikációkból adatokat szerez és ezeket rendszerezve megosztja az őt kezelő e-orvossal. Így közösen orvosával részt vesz a saját gyógyulásában. És jól képzett, ezért maga is képes helyes döntéseket hozni saját egészségével kapcsolatban. Felismeri az egészségügyi álhíreket, használja a valósakat. És evvel a hozzáállással támogatja idős, beteg hozzátartozóit is.

Az e-Beteg Bár az e-beteg magatartást megtanítandó, segítendő rendszeresen közöl tanácsokat. Folyamatosan mutat be valid (tudományosan igazolt, szakmailag megfelelő), mobiltelefonnal működő, okos egészségügyi eszközöket és applikációkat.